Avui a les 18 hores tindrà lloc a Igualada, el primer debat territorial d’aquest any, organitzat per ViaEmpresa i per la Unió Empresarial de l’Anoia.

Aquest acte s’inclou dins el cicle de debats territorials que VIAempresa organitza per tot Catalunya. L’objectiu d’aquestes xerrades és promoure el teixit industrial i empresarial, posant com a exemple algun cas d’èxit de les empreses de la comarca.

Debat via Empresa

«Reinventar-se, estimar el passat per construir el futur»

En aquest primer debat amb el títol: «Reinventar-se, estimar el passat per construir el futur» es parlarà de com les empreses s’han de reinventar i buscar alternatives per tirar endavant els seus projectes, afrontant la situació actual, però sense oblidar les seves arrels.

El debat comptarà amb la presència de: Toni Palmés, Director General de Sita Murt; Màrius Rossell, CEO de Trilogi; Cristina Domènech, co-organitzadora de Rec.0 Experimental Stores; i Jordi Torra, gerent de Fruits Secs Torra.

L’acte comptarà amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig. També hi haurà una Fila 0 formada per empresaris de la zona que participaran del col·loqui.

Al finalitzar l’acte s’oferirà una copa de cava i pica-pica als assitents. L’assistència és gratuïta, únicament cal fer la inscripció en aquest enllaç.

El debat es realitzará avui dimarts a les 18 hores al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia. 

T’hi esperem!